Vacature:

Kom jij ons versterken?

Kingsberry is een snel groeiend online marketing agency dat inzet op persoonlijk klantencontact en innovatieve projecten. We zijn momenteel op zoek naar een Teamleader Digital Marketing.
Ben je een ervaren marketeer die kan meedenken in functie van oplossingen voor de klant? Heb jij kennis van en ervaring in online marketing strategieën? En heb jij de drive om mee aan de kar te trekken binnen een online marketing bureau? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven.

Wat ga je bij ons doen?

Ben je een gepassioneerde online marketeer met het talent om het beste uit je collega’s te halen? Kan je bovendien op een menslievende manier communiceren met klanten en voel je aan dat iedereen op een eigen manier dient benadert te worden. Heb je daarbovenop ook nog eens een marketing talent dat door jezelf én anderen als bovengemiddeld omschreven zou worden?

Werk je gestructureerd, op een gedisciplineerde manier en je kan dit koppelen aan allerlei taken. Je werkt zelfstandig maar je bent ook sterk in teamverband? Misschien kan jij ons groeiend team versterken?

Jij voelt je geroepen? Solliciteer dan nu voor de job en wie weet kom jij ons team leiden!

Kingsberry is een online marketing bureau met een diverse groep klanten, van internationaal actieve bedrijven tot sterke lokale KMO’s. Van nationale adverteerders op TV en Radio tot regionale campagnes

Wat verwachten we van jou?

We beschrijven hieronder even de belangrijkste punten:

 • Je bent een people manager
 • Je bent goed in online marketing en gedreven om onze klanten meer klanten bezorgen.
 • Je kan zelfstandig werken, maar je bent vooral ook een teamleader
 • Je blijft nieuwsgierig en je bent bereid om permanent bij te leren en te verbeteren

Wat Kingsberry jou te bieden heeft?

Kingsberry is een online marketing bureau met een diverse groep klanten, van internationaal actieve bedrijven tot sterke lokale KMO’s. Van nationale adverteerders op TV en Radio tot regionale campagnes die onze klanten zeer concreet ondersteunen in groei. Naast een uitgebreid takenpakket en een super tof team bieden wij jou:

 • Een contract van onbepaalde duur met een competitief verloningspakket inclusief extralegale voordelen in een klein, dynamisch en goedlachs team, waar je de kans krijgt om aan projecten te werken van uiteenlopende groottes
 • De kans om mee te schrijven aan een ongelooflijk avontuur, waar er nog volop ruimte is voor persoonlijke groei & scholing
 • Vind je het daarnaast ook nog leuk om trainingen te geven? Dan krijg je deze kans erbij (geen must!), want naast onze online marketing ontzorging, biedt Kingsberry ook gepersonaliseerde opleidingen aan.
 • Plaats van tewerkstelling is Herentals (Herenthout).

Solliciteren voor deze functie?

Vul het onderstaande formulier in!

  Upload hier jouw CV in PDF*

  " }, "industry": "Online Marketing & reclame", "employmentType": "FULL_TIME", "datePosted": "2020-11-25", "validThrough": "", "jobLocation": { "@type": "Place", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Moerbroek 28", "addressLocality": "Herenthout", "postalCode": "2270", "addressCountry": "BE" } }, "responsibilities": "Het aansturen van een marketingteam actief in verschillende sectoren en op verschillende kanalen. Overzicht behouden en communicatie met nationale en internationale klanten.", "skills": "Kennis van verschillende marketingkanalen/tools oa. Facebook Ads, Google Ads, Bing Ads, Linkedin Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, SEO, SEA, Wordpress, Social media advertising, ... met daarnaast de kwaliteit om een team aan te sturen en te managen.", "qualifications": "/", "educationRequirements": "/", "experienceRequirements": "Minstens 5 jaar ervaring in een soort gelijke functie" }