Meer kwalitatieve leads met enkele websiteaanpassingen

A-Quality realiseert jouw zwembaddroom! Maar helaas deden het aantal verworven leads eerder een winterslaap… Zij hadden een website, maar deze werd niet veel bezocht.
Kingsberry ging ermee aan de slag en het aantal afspraken verhoogde al na één week!

UX: Vertel je verhaal

SEO (Search Engine Optimization) is heel belangrijk voor een website. Door dit te optimaliseren, zorg je ervoor dat je online wordt gevonden. Daarbij hoort ook een goede structuur van je website. Om klanten mee te nemen in je verhaal en hen als het ware te begeleiden doorheen de hele website. Om achteraf deze websitebezoekers opnieuw te bereiken, is het natuurlijk essentieel om te weten wie zij zijn. Veel mensen verlaten de website zonder contact op te nemen of zich te identificeren. Als je weet wie jouw website bezoekt, kan je je boodschappen specifieker richten aan de juiste personen. Op deze manier krijg je meer offerte- en contactaanvragen of zelfs directe verkoop.

Meer kwalitatieve afspraken

De resultaten van de aanpassingen waren enorm positief. Niet alleen het aantal leads werd verhoogd, maar ze waren ook kwalitatief beter. In een eerste contact wordt al meteen een offerte gevraagd. En dat is wat iedereen uiteindelijk voor ogen heeft!

Wil jij ook meer leads? Vraag een offerte voor het optimaliseren van je website aan.