AVEVE retail kiest nieuwe videostrategie

Hoe denkt de klant van onze klant? Dat is steeds ons uitgangspunt in het opzetten van een sterk marketingplan. Voor AVEVE retail werkte Kingsberry een reeks online video’s uit die tegemoetkomen aan de behoefte van haar klanten. Die willen op een laagdrempelige, aantrekkelijke manier geïnformeerd worden over de verschillende AVEVE-producten.

AVEVE, marktleider in de toelevering aan de Belgische land- en tuinbouw en de grootste winkelketen voor tuin, dier en bakplezier schakelde Kingsberry in voor een reeks online films in het Nederlands, Frans en Engels. Kingsberry werkt voor AVEVE retail volgens een kostenefficiënte aanpak die het mogelijk maakt om een reeks aan video’s te realiseren. We zorgen daarbij voor een consequente, professionele aanpak waarbij de films worden voorzien van voice overs in het Nederlands, Engels en Frans en van een grafische uitwerking volgens de herkenbare AVEVE-huisstijl.

Kort en relevant

Kingsberry koos bewust voor korte films, opgeknipt per subthema zodat ze zo relevant mogelijk zijn voor de klant. De films zijn daardoor uiterst geschikt om later in te zetten op de website waar videocontent marketing een enorme troef is. Meer weten over voeding voor schapen, konijnen of renpaarden? Ontdekken hoe je een slakkenplaag aanpakt of je gazon onderhoudt? De video’s van AVEVE geven antwoord!

Contacteer ons voor meer informatie