Instagram advertenties vanaf vandaag ook voor u beschikbaar!

Eindelijk is het zover. Drie en een half jaar nadat Facebook sociaal netwerk Instagram in 2012 overnam is het dan eindelijk daar: advertenties!
Instagram is klaar met experimenteren en opent nu de deuren voor de hele wereld. Dat betekent dat ook u vanaf vandaag kan adverteren via het populaire sociale mediakanaal!

Instagram ads

Adverteren via Instagram is zeker interessant om uw doelgroep te bereiken. Het sociale media kanaal heeft meer dan 300 miljoen gebruikers en Instagram voorziet ook heel wat calls to action om te gebruiken. Zo kan u de consument onder andere aanzetten tot ‘koop nu’, ‘download nu’, ‘lees meer’ en ‘schrijf u nu in’. De ad formats waaruit u kan kiezen zijn video advertenties tot 30 seconden of, zoals voor de gewone gebruikers, foto’s in landschapsmodus of in een vierkantje.

Volgens de uitgebreide tests van Instagram zullen de gebruikers geen hinder ondervinden. De loyaliteit naar het netwerk zou dus niet in gedrang komen.
De advertenties zijn toegankelijk voor elk soort bedrijf, groot of klein.

Wij zijn alvast fan! En u? Springt u mee op de trein of wordt het allemaal wat te veel? Contacteer ons dan voor meer informatie over wat wij voor u kunnen doen: