Software verkopen zonder weerstand?

Communiceren over uw softwareproduct? Dat is niet altijd gemakkelijk. Toch is het van cruciaal belang dat uw potentiële klanten begrijpen wat uw product doet en wat de voordelen zijn. Want eens uw doelgroep klaar en duidelijk snapt welke oplossingen uw software biedt, verkoopt uw product zich vanzelf.

Een uitleganimatie is dé ideale manier om helder te communiceren. Mensen nemen de tijd niet meer om lange webteksten te lezen. Ze kijken liever naar een luchtige video om in één of twee minuten te ontdekken wat uw product voor hen kan betekenen. Met een uitleganimatie geeft u dus al service aan uw klanten en prospecten en toont u dat u technologisch helemaal mee bent.

Onze aanpak

Wij zorgen ervoor dat de voordelen en noodzaak van uw software gecommuniceerd wordt in 60 à 90 seconden. Ondersteund door herkenbare visuele elementen wordt uitgelegd welke problemen uw bedrijf oplost en welke workflows uw pakket kan vereenvoudigen. Zo wordt het voor uw potentiële klanten snel duidelijk waarom ze niet langer zonder uw product kunnen blijven werken.
Zo’n uitleganimatie is niet enkel handig voor de klant, ook voor u! Dankzij deze korte en heldere video’s hoeft u uw product of dienst niet meer opnieuw en opnieuw en opnieuw uit te leggen. Bovendien zijn uitleganimaties krachtige communicatietools die zeker niet mogen ontbreken in uw communicatiemix!

Kingsberry produceert deze how-to animaties 100% in house. We adviseren en begeleiden u, schrijven een verhelderende uitlegtekst en we ontwerpen en animeren de figuren of pictogrammen.

Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken