Betaalbaar adverteren op de grootste media websites? Het kan via één contactpunt!

Als bedrijf moet je online aanwezig zijn om potentiële klanten te bereiken. Nochtans is een straffe website hebben niet voldoende. Je moet als het ware je doelgroep bereiken daar waar die zich online bevindt en dan mensen naar je website of zaak toe weten te lokken. Maar hoe? Wel, voortaan kan je dit doen door te adverteren op de meest populaire kanalen en dat simpelweg via één contactpunt.

Bereik gericht je doelgroep via populaire websites

Als bedrijf moet je weten waar je prospecten zich online begeven en hierop inspelen. Met andere woorden: je gaat vissen op de plek waar de meeste vis zit. En je gaat die vissen op een strategische manier binnenhalen. Zo zitten heel veel Vlamingen op websites zoals hln.be, gva.be, Flair, Immoweb, Jobat.be, Kapaza, … Daarom is het nuttig als onderneming om op deze plekken online advertenties te plaatsen, maar niet zomaar zichtbaar voor iedereen. Belangrijk is natuurlijk dat je enkel adverteert bij je vooraf bepaalde doelgroep en in de regio die voor jou belangrijk is. Zo kan je perfect je potentiële klanten targeten op basis van hun demografische gegevens, hun locatie, browser, het weer, wat ze bekijken op de website, hun zoekgeschiedenis, etc.

Eén contactpunt

Omdat het strategisch targeten van je publiek en het beheren van al je online advertenties heel wat werk met zich meebrengt en de nodige know-how vereist, houdt Kingsberry zich hier volledig mee bezig in jouw plaats. Wij zorgen ervoor dat je reclame op verschillende populaire sites verschijnt en wordt getoond aan mensen uit jouw doelgroep.

Verrassend betaalbaar

Dankzij een uniek biedingssysteem kan er voor ieders budget geadverteerd worden op de populairste sites. Terwijl je met Google Adwords enkel alleen de gereserveerde advertentieplekken weet te behalen, kan je nu ook makkelijker de websites van de grote mediagroepen in België bereiken. Daarnaast hoef je het niet bij België te houden en kan je ook wereldwijd gericht online adverteren, én dat nog steeds via één contactpunt.

Betaalbaar adverteren op de grote media sites? Contacteer ons nu!