De digitale wereld bestormen? Dat doe je met een krachtig online plan

Als mensen meer willen weten over een product of een dienst, dan starten ze hun zoektocht op het internet. Zorg daarom dat jij daar bent in die digitale wereld. Dat ze je vinden én overtuigd geraken om bij jou te kopen. Hoe dat moet? Niet door in het wilde weg de online wereld te bestormen. Kies voor een strategisch plan zodat je doel treft en je investering rendeert!

Base camp

De kern of ‘base camp’ van je online aanwezigheid is je website of webshop. Het is dé plek waar bezoekers een antwoord vinden op hun vraag of behoefte en waar jij hen aanspoort om actie te ondernemen: online kopen, contact opnemen of beslissen om jouw zaak binnen te stappen.

Dat die website vlot navigeert en aantrekkelijk oogt, spreekt voor zich. Nog belangrijker is de slimme inhoudelijke uitwerking die de behoefte van de doelgroepen spiegelt en hen inspireert.

Online succes kan niet zonder content creatie

Elk merk kan op internet een eigen zender worden. De inhoud die dan verspreid wordt, die moet het doelpubliek raken, inspireren en behoefte creëren zodat- en daar draait het nu eenmaal om- het merk groeit en de verkoop stijgt.

Content creatie is dé specialisatie van Kingsberry. Op maat van jouw klanten realiseren wij inhoud in al zijn vormen (tekst, video, animatie, infographics, etc…). We verspreiden die inhoud over alle digitale kanalen waarbij we rekening houden met de mogelijkheden en beperkingen van elk kanaal.

Online succes kan niet zonder adverteren

Content creatie op je site en op je online kanalen zorgt dat consumenten je merk sneller zullen vinden. Maar er is concurrentie. Strategisch online adverteren is daarom een belangrijke factor om jouw aanwezigheid extra kenbaar te maken en je verkoop te boosten.

Kingsberry zorgt dat jouw content volop wordt gepromoot, heel gericht naar consumenten uit jouw doelgroep. Als Google Partner zijn we gespecialiseerd in Google AdWords, YouTube-reclame en social media advertising.

Klaar om alle opportuniteiten van de digitale wereld te gebruiken?

Kingsberry ontwikkelt voor jou een krachtige online marketingstrategie met één doel voor ogen: de verkoop doen stijgen! Wist je trouwens dat Kingsberry erkend werd door KMO-Portefeuille? Zo kan je subsidies krijgen voor ons advies!

Contacteer ons nu!