Het hele jaar door meer leads en offerte-aanvragen?

Bedrijven in de bouwsector kennen pieken, maar helaas ook heel wat dalen wat de instroom van nieuwe offerte-aanvragen betreft. Hoe kan je ervoor zorgen dat je het hele jaar door nieuwe leads binnenkrijgt?

Snel uitgeputte lijst na beurs?

Jij of je sales-verantwoordelijke(n) proberen op een beurs uiteraard zoveel mogelijk gegevens van geïnteresseerde bezoekers te verzamelen. Na de beurs ga je die mensen dan benaderen. Maar soms blijf je bijna een jaar lang in datzelfde vijvertje vissen, met een mager resultaat. Wat als je nu meer mensen kon bereiken dan enkel dat lijstje vanop de beurs én dit op een efficiëntere manier?

Meer offerte-aanvragen op constante basis

Door slim om te gaan met de online mogelijkheden van vandaag, kan je als bedrijf op een gemakkelijkere manier meer leads en offerte-aanvragen binnenhalen en dat op een constante basis. Kingsberry biedt hiervoor een complete online marketing oplossing. Wij ontwikkelen een strategische online marketing mix helemaal gericht op het behalen van meer leads en voeren dit ook volledig voor je uit.

We zorgen ervoor dat jouw website beter gevonden wordt door zoekmachine optimalisatie en gaan gericht online adverteren op Google, sociale media en populaire websites. Zo schrijven en publiceren we blogposts, communiceren we op sociale media kanalen, en stellen we mailings op die we verzenden naar je specifieke doelgroep. De bezoekers die we naar zo je website leiden, worden daar -aan de hand van onze lead-generation techniek- aangemoedigd om gegevens achter te laten en/of contact op te nemen. Op die manier krijg je een stabiele instroom van relevante leads en offerte-aanvragen waarmee jij en je sales-verantwoordelijke aan de slag kunnen.

Onze aanpak voor onze klanten in de bouwsector?

Maak niet enkel van je beursdeelname een hoogdag, maar zorg het hele jaar door voor continuïteit. Ben je benieuwd naar hoe we dat concreet voor onze bestaande klanten in de bouwsector aanpakken? Neem dan contact met ons op, dan stellen we onze aanpak graag aan je voor.

Wil je meer leads of offerte-aanvragen krijgen? Contacteer ons!