Subsidie om snel bij te benen in de digitale wereld?

Jarenlang haalde uw bedrijf mooie cijfers, maar de jongste tijd ziet u de verkoopresultaten achteruitgaan? U voelt de hete adem van de bol.coms, coolblue’s en andere digitale leeuwen en beseft dat er iets moet gebeuren. Maar wat?
Kingsberry ondersteunt bedrijven in het uitbouwen van hun complete online marketingmix met focus op meer verkoop. Dankzij de erkenning van KMO-portefeuille kan dit aan 40% subsidie.

Een groot deel van uw klanten spendeert veel tijd online. Dat staat vast. Meestal is het internet zelfs de eerste plek waar consumenten gaan kijken als ze op zoek zijn naar een bepaald product of dienst. Als u dan online niet of slechts matig aanwezig bent of geen moeite doet om in de kijker te lopen, dan mist u vele kansen.

Kies daarom voor een ferme inhaalbeweging. Kingsberry kreeg de officiële erkenning van KMO-portefeuille om bedrijven te coachen en adviseren in het slim gebruiken van digitale marketing-kanalen.

Wat mag u van Kingsberry verwachten?

  • We geven u inzicht in de werking van een strategische communicatieflow
  • Nadien stellen we een volledig, gepersonaliseerd marketingplan voor u op zodat u meteen aan de slag kan! En dat aan een goedkoper tarief dankzij onze erkenning door de Vlaamse Overheid
  • Onze experts komen bij u langs en bespreken eerst concreet wat u wilt bereiken: meer klanten, meer leads, conversies, sollicitanten, leden of naamsbekendheid?
  • We bekijken het op korte en langere termijn. Wat wilt u onmiddellijk realiseren en hoe past dit in de visie op langere termijn?
  • We analyseren wat u reeds doet op vlak van online marketing en adviseren hoe het beter kan.

Bijbenen in online marketing? Nu met 40% subsidie dankzij de KMO-Portefeuille.