Klantencase: Waarom kiest drukkerij Maxevent voor de marketing strategie van Kingsberry?

Waarom schakelt drukkerij Maxevent Kingsberry in voor zijn online marketing strategie? Welke voordelen biedt zo’n samenwerking? Hoe gaat een maandelijks structureel partnership concreet in zijn werk en wat geeft dit als resultaat? Zaakvoerder Wim Houtmeyers vertelt het in deze video.
Drukkerij Maxevent uit Mol richt zich op de eventsector en bedrukt naast polsbandjes en textiel ook allerlei promotiemateriaal voor o.a. festivals, marketingacties en evenementen.

Om meer doelgroepen aan te spreken en de verkoop te verhogen wilde Maxevent het volle potentieel van online marketing benutten. Wim Houtmeyers koos meer dan anderhalf jaar geleden voor de online marketing strategie van Kingsberry.

Afweging tussen externe partner of interne aanwerving

Om een sterke online marketing strategie te realiseren zijn er vele, specifieke skills nodig: strategisch inzicht, kennis van online kanalen, grafische vormgeving en content creatie in al zijn vormen (copywriting, video, animatie, etc. …). Het is bijna onmogelijk om alle vaardigheden te combineren in één persoon. Het is dan ook dé reden dat bedrijven zoals Maxevent verkiezen om een online agency in te schakelen. Op die manier realiseert en optimaliseert een team van experten de online inspanningen, worden campagnes nauwgezet opgevolgd en worden nieuwe evoluties op de voet gevolgd.

Tijd die je als zaakvoerder niet hebt

Naast een waaier aan vaardigheden, vraagt online marketing ook tijd. Het sporadisch publiceren van een blog, social media post of nieuwsbrief op een moment dat het eindelijk iets minder druk is, zal niet het gewenste resultaat opleveren. Sterke content marketing is onlosmakelijk verbonden met continuïteit. Doelgroepen regelmatig voeden met interessante onderwerpen, maakt hen vertrouwd met het aanbod, de usp’s en de kwaliteit van de producten of service waardoor de verkoop zal stijgen.

Zaakvoerders willen zich uiteraard liefst focussen op hun expertise en het management van hun bedrijf. Met een partner voor online marketing die hen volledig ‘ontzorgt’ blijft dat ook mogelijk.

Heb jij interesse in een samenwerking met Kingsberry? Contacteer ons!