Inhouse marketeer: een Kingsberry expert in je bedrijf!

Snel aan de slag met internet reclame & digital marketing dankzij een inhouse marketeer?

Wil je nieuwe leads en opdrachten binnenhalen of juist meer verkoop genereren? Of ligt de focus op het verhogen van de merkbekendheid binnen de juiste doelgroep? Afhankelijk van de doelstellingen werkt een inhouse marketeer o.a. op het verhogen van de websitebezoekers, meer leads voor het salesteam, continuïteit in communicatie, etc. … De focus van onze marketing specialisten ligt steeds op het bereiken van jouw doelen.

Wat heeft je bedrijf nodig op gebied van online marketing?

Ieder bedrijf heeft andere noden en behoeften, dus de keuze voor het juiste profiel is essentieel. Daarom wordt op basis van een intakegesprek met een Marketing Strateeg bepaald wat je wilt bereiken en hoe dit zal worden aangepakt. We bepalen samen het profiel dat meest geschikt is samen met de keuze voor een junior – medior of senior consulent.

Onze T-Shaped Marketeer heeft een brede basiskennis van alle digitale marketingfacetten met een gerichte specialisatie in bepaalde segmenten. Heb je hulp nodig bij het verbeteren van je SEO, social media campagne, betalende advertenties of e-mailmarketing? Door hun ruime kennis zijn T-Shaped marketeers erg flexibel inzetbaar.

Onze Content Marketeer heeft de belangrijke taak om relevante inhoud te schrijven voor je bedrijf. Denk hierbij aan de promotie rond de lancering van een nieuw product of innovatie, communicatie rond cross- en upselling, klanten- en projectcases op je website, blogposts rond nieuwe projecten, … Deze content dient ook verspreid te worden zodat de juiste doelgroep je boodschap te zien krijgt. Contentmarketing heeft een niet te onderschatten strategische impact op korte en lange termijn.
Onze Performance Marketeer staat in voor de constante verbetering en optimalisatie van lopende campagnes. Zij leven onder het motto “meten is weten” en verdiepen zich in alle data binnen Google Analytics. Termen als CPC, CPA, ROAS zijn hen niet vreemd. Een Performance Marketeer gaat creatief om met de dagdagelijkse veranderingen in de markt en houdt ook de acties van concurrenten in de gaten zodat jouw advertenties niet naar de achtergrond gedrukt worden.

Onze Grafisch Marketeer brengt het imago van je bedrijf in beeld. Zij leven volgens het principe “een beeld zegt meer dan duizend woorden”. Door krachtige boodschappen op een creatieve manier onder de aandacht te brengen zorgen zij ervoor dat je bedrijf in het oog springt van een potentiële lead.

Al onze inhouse marketeers worden op regelmatige basis bijgeschoold zodat ze op de hoogte zijn van alle nieuwe marketing evoluties en inzichten. Daarnaast worden zij ook periodiek bijgestaan door een Marketing Strateeg om tot nog betere resultaten te komen.

Wil je één van onze inhouse marketeers inzetten voor jouw online marketing? Zet dan nu de eerste stap en vraag een gesprek aan om te ontdekken welk profiel het beste bij jouw organisatie past.