Binnen 48u een online marketeer in huis die je bedrijf helpt groeien?

Snel aan de slag met online marketing?
Dan is een in-huis marketeer de oplossing voor jou. Er bestaat geen directer contact dan iemand bij jou op de vloer (fysiek of virtueel?) die meteen aanspreekbaar is. Aantrekkelijke display banners ontwerpen voor Google Ads, activerende teksten bedenken voor je Microsoft Advertising, blogs uitsturen, Facebook en LinkedIn advertenties lanceren…van idee naar uitvoering in een mum van tijd. Die flexibiliteit stelt je in staat om snel in te spelen op nieuwe trends en evoluties. Zo worden opportuniteiten meteen gegrepen en omgezet in resultaat.

Ben je op zoek naar resultaatgerichte marketing die je geen kopzorgen bezorgt?

Al onze marketeers beschikken over een uitgebreide skillset en extensieve projectervaring. Maar wiens specialisaties sluiten het best aan bij de noden van jouw bedrijf? Wij selecteren voor jou de perfecte match!

Eens op de vloer, gaat hij of zij aan de slag om jouw marketing zo resultaatgericht mogelijk te maken. Meer leads of verkopen nodig? Onze embedded marketeer lanceert, beheert en optimaliseert jouw campagnes om je doelstellingen te bereiken. Met beknopte, heldere rapportages word jij op de hoogte gehouden van de progressie.

Maar heeft deze marketeer wel voldoende voeling met mijn sector en bedrijf?

Alle leden van het Kingsberry team hebben er een zeer divers klantenparcours opzitten. Industriële niche B2B of commerciële B2C, bouw- en retail bedrijven, nationale en internationale campagnes,… onze marketeers zijn gewend om een marketingstrategie te bedenken én uit te voeren, op maat van jouw bedrijf.

Bovendien is onze marketeer elke dag dat hij/zij bij jou op kantoor zit, slechts met één zaak bezig. De jouwe. Dat betekent: proactief meewerken aan de groei van je bedrijf. Onze consulent is helemaal op de hoogte van het reilen en zeilen binnen je bedrijf, en kan dus makkelijk worden ingezet bij diverse projecten. Zijn of haar marketing expertise staat immers volledig ter beschikking van jou en je bedrijf. Je kan er dus maximaal gebruik van maken.

Hoe kan één persoon nu alle antwoorden hebben op m’n marketingvragen?

Zoals gezegd, onze marketeers hebben reeds menig watertje doorzwommen en hebben de vaardigheden om jouw merk online te lanceren. Maar inderdaad, niemand is alwetend wat betreft marketing. Daarom is een Kingsberry consultant niet één marketeer, maar één met de steun van een marketing team.

De kracht van Kingsberry schuilt in de collectieve uitwisseling van kennis en ervaring. Onze embedded marketeers worden daarom niet volledig losgekoppeld van het team. Worden zij geconfronteerd met een opdracht die buiten hun specialisatie valt? Dan koppelen ze snel terug naar collega’s voor tijdelijke support of om de opvolging te laten gebeuren door een ander teamlid. Door die snelle probleemoplossing en naadloze opvolging garandeert Kingsberry de continuïteit van je marketing.

Wil je één van onze digitale marketeers inzetten voor jouw online marketing? Dan is er geen tijd te verspillen! Vraag een gesprek aan en wij zoeken de perfecte marketeer uit voor jouw bedrijf!