Kingsberry Academy: op weg naar succesvolle digitale campagnes

In een wereld waar digitale marketing een cruciale rol speelt in het succes van bedrijven en organisaties, is het van essentieel belang om de nodige kennis en vaardigheden te verwerven om te groeien in deze snel evoluerende omgeving.

Net daarom startte Kingsberry 6 jaar geleden Kingsberry Academy. Met meer dan 14 opleidingen en een jaarlijkse instroom van 500 enthousiaste studenten, is Kingsberry Academy een gekend begrip voor digitale marketingopleidingen.

Een brede waaier van opleidingen

Wat Kingsberry Academy eruit doet springen volgens de deelnemers, is de focus op praktijk tijdens de opleidingen. Dankzij hands-on oefeningen kunnen de deelnemers na één dag zelf de eerste stappen nemen richting digitale marketingcampagnes. Tijdens de opleiding krijgen de studenten een stappenplan waarmee ze na de opleiding altijd op kunnen terugvallen. Daarnaast biedt Kingsberry een uitgebreide maar gerichte keuze van opleidingen aan, variërend van basisprincipes tot geavanceerde strategieën. Enkele van de meest populaire cursussen zijn onder meer:

  • Google Ads: Zorg dat jouw zoekadvertenties hoog scoren bij mensen die online zoeken naar wat jij te bieden hebt. Met de opleiding Google Adverteren leer jij hoe je met een slimme campagne-set up straffe resultaten haalt.
     
  • LinkedIn Ads: Hoe bereik je jouw doelgroep op LinkedIn en welke content is interessant voor hen? Dankzij de LinkedIn opleiding ontdek je de verschillende mogelijkheden en strategieën binnen het platform. Leer aan de hand van concrete cases hoe je met het aanbieden van interessante inhoud op LinkedIn je merkbekendheid en het aantal klanten kan verhogen.

  • Content marketing & SEO: Wil jij gratis meer relevante websitebezoekers aantrekken en bovenaan op de eerste pagina van de Google zoekresultaten verschijnen? Tijdens de opleiding contentmarketing & SEO leer je de principes van SEO en hoe je jouw boodschap een oplossing biedt voor de behoeftes van jouw doelpubliek, zodat jij de juiste mensen bereikt en overtuigt.

  • Facebook & Instagram Ads: Hoe val je op tussen de ontelbare content die dagelijks wordt gedeeld op Facebook & Instagram? Ontdek de verschillende mogelijkheden en strategieën op Facebook en Instagram met de opleiding Facebook & Instagram adverteren. Leer aan de hand van concrete cases hoe je met het aanbieden van activerende inhoud op Facebook en Instagram je merkbekendheid en het aantal klanten kan verhogen.

  • Marketing met AI en ChatGPT: Benieuwd hoe je tijd kan besparen en efficiënter kan werken met artificiële intelligentie? Tijdens de opleiding “Marketing met AI en ChatGPT” leer je hoe je AI tools kan inzetten om jouw dagdagelijkse taken te versnellen zodat jij jouw taken efficiënt kan inplannen.
 

Echte praktijkvoorbeelden van marketingexperts

Een cruciale factor in het succes is het team van ervaren lesgevers. Deze professionals brengen niet alleen theoretische kennis mee, maar ook praktische ervaring uit de industrie. Ze werken namelijk zelf voor een waaier van klanten en voeren dagdagelijks de materie uit waarin lesgeven. Ze bieden begeleiding en inzichten die waardevol zijn voor iedereen die wil groeien in digitale marketing.

Kingsberry Academy begrijpt dat het toepassen van wat je leert essentieel is voor succes. Daarom bevatten alle opleidingen praktijkgerichte opdrachten waar studenten de kans krijgen om hun kennis meteen toe te passen. Dit hands-on aspect van de opleidingen stelt studenten in staat om met vertrouwen de lesmaterie om te zetten in de praktijk. De lesgevers helpen mee tijdens de oefeningen zodat je deze na de opleiding verder kan uitwerken op je volledige marketingstrategie.

Jouw succes in digitale marketing start bij Kingsberry Academy

Kingsberry Academy is een onbetwiste autoriteit op het gebied van digitale marketingeducatie. Met diverse opleidingen, deskundige instructeurs, praktische toepassing, en carrièremogelijkheden, biedt Kingsberry Academy de perfecte omgeving voor diegenen die hun marketingplannen verder willen uitwerken.

Zin gekregen om je te verdiepen in de wondere wereld van marketing? Ontdek op kingsberry-academy.be het opleidingsaanbod. Schrijf je in en til je marketingstrategie naar een hoger niveau.