Klant
Maxevents

Categorie
Online marketing

Maxevent is een drukkerij die focust op de event-sector. Maxevent drukt op zowat alles, van papier tot textiel en van spandoeken tot polsbandjes. Maxevent koos Kingsberry als vaste partner voor het uitstippelen en uitvoeren van hun online marketing-strategie.

Wat willen ze?

Maxevent wil zich nog steviger verankeren in de digitale wereld om op die manier de band met de klant te versterken, de verkoop te doen stijgen en de naamsbekendheid te vergroten. Omdat het opzetten van een online marketing strategie en het implementeren ervan een hele inspanning vraagt, wilde Maxevent een vaste partner als externe marketingdienst.

Onze aanpak

Kingsberry ontwikkelde eerst en vooral een specifieke content strategie waarbij relevante en aantrekkelijke informatie in al zijn vormen wordt ingezet op de website en de verschillende internet-kanalen. Daarnaast beheren en optimaliseren we voortdurend de online advertentiecampagnes. Maxevent hoeft zich op die manier geen zorgen te maken over het hele aspect ‘online marketing’, maar krijgt wel maandelijks een duidelijke rapportage over de resultaten. Maxevent focust volop op zijn expertise, wij op de onze en dat komt de groei van het bedrijf volledig ten goede!

Wil jij ook meer verkopen en je naamsbekendheid vergroten?

Let’s connect! Vul onderstaand formulier in en wij contacteren jou voor een afspraak.

Shopping Basket
Kingsberry Kempen

Hallebaan 9
2240 Zandhoven
België

(vlakbij afrit Massenhoven van E313 of afrit Zoersel van E34)

Kingsberry Antwerpen

Borsbeeksebrug 34/1
2600 Antwerpen
België