vacature
Strategisch marketeer

Zin om concrete campagnes uit te denken? Tegelijkertijd je collega-marketeers naar een hoger niveau te tillen? Level up binnen je carrière? Wij zoeken een marketingstrateeg voor wie bedrijfspositionering geen geheimen kent.

Later de vacature nog eens teruglezen?

Altijd toegang tot de vacature: download de volledige vacature hier in PDF.

Daarom kies je voor een carrière bij Kingsberry

Creatieve vrijheid

Bij Kingsberry krijg je de ruimte om jouw unieke ideeën tot leven te brengen. We waarderen creativiteit en moedigen je aan om buiten de gebaande paden te denken, zodat je echt een verschil kunt maken.

Groeimogelijkheden

Wij geloven in persoonlijke en professionele groei. Of je nu wilt doorgroeien in je vakgebied of nieuwe vaardigheden wilt ontwikkelen, bij Kingsberry krijg je alle kansen en ondersteuning om jouw ambities waar te maken.

Samen sterker

Bij ons werk je niet alleen; je wordt onderdeel van een warm en hecht team. We delen successen, leren van elkaar en vieren de kleine én grote overwinningen samen. Hier voel je je altijd welkom en gewaardeerd.

Wie ben jij?

Voor zo'n specialist hebben wij een vacature...

Nog niet overtuigd?

Solliciteren voor deze vacature?

Upload hier je CV in pdf*

Waarom Kingsberry?
Dát ga je zelf ontdekken

Hebben wij jouw cv al ontvangen? Dan is het alleen maar eerlijk dat jij de onze krijgt. Ontdek in één A4'tje of jij een match bent met ons digital agency. Spoiler: wij denken van wel!