Kingsberry Academy trekt naar Gent met AI-opleidingen

Artificiële intelligentie heeft het takenpakket van marketeers heel wat vergemakkelijkt. Inspiratie opdoen, teksten schrijven of afbeeldingen genereren kan vlot met AI-tools. Maar je moet natuurlijk wel weten hoe je met deze tools moet werken. Net daarom is onze opleiding ‘Marketing met AI en ChatGPT’ zo populair. Deelnemers leren aan de hand van veel oefeningen onder andere hoe ze afbeeldingen kunnen uitbreiden of aanpassen, overtuigende blogs kunnen schrijven en analyses kunnen maken. Na Antwerpen zullen we nu ook marketeers uit de regio Gent wegwijs maken in de wereld van kunstmatige intelligentie met onze opleiding ‘Marketing met AI en ChatGPT’.

Kingsberry Academy Gent AI-opleidingen

AI-training breidt uit naar toplocatie in Gent

Met de opkomst van ChatGPT en andere AI-tools lanceerde Kingsberry Academy een opleiding waarin deelnemers deze tools leren gebruiken om hun marketingtaken te vergemakkelijken. Al snel bleek er heel wat enthousiasme te zijn voor deze praktische opleiding: sinds november 2023 volgden al meer dan 130 bedrijven de opleiding in Zandhoven (Antwerpen). Omdat we ook vanuit andere provincies heel wat interesse kregen, bieden we onze populairste opleiding ‘Marketing met AI en ChatGPT’ nu ook elke maand aan in de gezelligste locatie van Gent: Spazio 24, vlot bereikbaar en gratis parkeermogelijkheden. Zien we je daar?

Primeur: AI voor vastgoedprofessionals én de mensen zonder een vlotte pen

Naast een extra locatie, breidde het aanbod in 2024 ook uit met twee unieke, verdiepende AI-cursussen. Tijdens de opleiding ‘AI en ChatGPT voor vastgoed’ passen we de AI-marketingtechnieken toe op de vastgoedsector om zo makkelijker nieuwe klanten te werven en sneller te verkopen. Wie AI wil gebruiken om overtuigende blogs of advertentieteksten te schrijven, kan dan weer de opleiding ‘Teksten schrijven met AI’ volgen.

Wil jij ook een opleiding Marketing met AI en ChatGPT in regio Antwerpen of Gent volgen? Ontdek op de website onze AI-opleiding in een notendop.