Een online marketing opleiding op maat?

Neem je online marketing zelf in handen met onze opleidingen

Online marketing is dé tool om aan je merkbekendheid te werken, leads te vergaren en verkoop te stimuleren. Of liever, het is een hele set van tools. Koppel dat aan een specifieke digitale taal en strategie en je komt bij een boeiend maar ook complex verhaal uit. Met de online marketing opleiding van Kingsberry kan je het allemaal leren.

Die digitale marketing opleidingen zijn op maat van jouw bedrijf. We laten daarbij alle facetten van online marketing aan bod komen. Onze ervaren coaches passen zich gemakkelijk aan de situatie aan waar uw bedrijf zich in bevindt. Zo zetten jij en je medewerkers jullie eerste stappen naar de creatie van eigen online marketing campagnes.

Starter tot expert

Onze incompany opleidingen bieden een a tot z overzicht van het onderwerp, met optioneel meer technische verdieping voor ervaren gebruikers.

Praktijkgericht

Wij toetsen de leerstof van de online marketing training af aan jouw specifieke bedrijfssituatie zodat jij meteen inzetbare, praktische info mee naar huis neemt.

Ik heb interesse in een opleiding! ↓

Bewezen kwaliteit

Uit feedback van onze online marketing opleidingen blijkt een grote appreciatie voor de kwaliteit van onze inhouse opleidingen. Gemiddeld ontvangen onze opleidingen een score van 8.8/10.

Gesubsidieerd

Als geregistreerd dienstverlener, erkend door de Vlaamse overheid, gelden de subsidievoorwaarden van de KMO-portefeuille voor onze digitale marketing opleidingen.

Wil je een interne digitale marketing opleiding voor jouw onderneming?

Wil je met je bedrijf bijblijven in de wereld van online marketing? Heb je het gevoel dat je digitaal achterloopt? Een Kingsberry online marketing opleiding kan de oplossing zijn. Contacteer ons nu voor meer informatie over ons opleidingsaanbod op maat!

Zelf aan de slag gaan met online marketing en al zijn facetten?

Eén of meerdere advertentiekanalen onder de knie krijgen?

Leerstof toegepast aan jouw specifieke bedrijfssituatie?

Wil je meer weten over
onze opleidingen?