Wij zijn

Kingsberry

 

Kingsberry staat voor zorgeloze marketing en communicatie mét resultaat

Zoals we elders op onze website uitleggen ben je bij Kingsberry op het juiste adres indien je je website wilt laten optimaliseren, meer leads nodig hebt, je online zichtbaarheid wilt vergroten en nog veel meer. Maar hoe we daartoe komen is natuurlijk ook belangrijk.

Kingsberry streeft naar een totale ontzorging van z’n klanten. Wij werken graag projecten en campagnes af van A tot Z. Daarom hebben we een team samengesteld waarin iedereen zijn stukje aan de puzzel bijdraagt. Een enthousiaste groep met zeer diverse profielen. Van copywriters, over advertentiebeheerders en webdesigners tot foto- en videografen. Voor elk soort van project hebben we de expertise in huis.

En één huis, dat betekent ook één adres voor al jouw vragen en feedback. Al onze klanten hebben één contactpersoon met wie ze rechtstreeks kunnen communiceren. Zo houden we de lijnen kort en maken we mail- en telefoonverkeer zo efficiënt mogelijk. Bovendien heb je steeds iemand aan de lijn die jouw projecten van nabij opvolgt.

Onze werkwijze is gebaseerd op de ervaring dat een duurzame samenwerking met open communicatie en wederzijds vertrouwen steeds de beste resultaten oplevert.

vacatures_team1

Onze visie

 

Strategisch

Kingsberry focust zich op jouw klanten. Waaraan hebben zij behoefte? Wat vinden zij interessant en relevant? In onze strategie mikken we op hun profiel zodat je hen online bereikt. We maken gebruik van alle mogelijkheden die er vandaag en morgen zullen zijn voor een sterke online aanwezigheid. We ontwikkelen een mix van tools die samenwerken met één doel: meer trouwe klanten voor jouw bedrijf.

Transparant

Kingsberry werkt transparant. Je bouwt je online wereld niet zelf, maar je wilt wel weten hoe we het aanpakken, wat de resultaten zijn, waarom we doen wat we doen en welke budgetten daar tegenover staan. Onze rapportages zijn helder en to-the-point. We slaan je niet om de oren met vakjargon, maar houden het begrijpelijk zodat je steeds overzicht houdt.

Het team

Sam

Zaakvoerder

Ellen

Online marketeer

Sofie

Content marketeer

Laura

Online marketeer

Ariane

Operations manager

Maarten

Digital Media Creative

Hannelore

Content marketeer

Chantal

Online marketeer

Nina

Management assistant

Yorne

Online marketeer

Nyah

Online marketeer

Online marketing, hoe begin ik daar nu aan?

Let’s connect! Vul onderstaand formulier in en wij contacteren jou voor een afspraak.