Google Ads Specialist bij Kingsberry

Ben jij het type dat kickt op cijfers? Droom je van lage CPA’s, verbluffende ROAS en hoge CTR’s? En ben je het liefst even alleen na het bekijken van bepaalde grafieken? Dan zoeken wij jou!

Kingsberry zoekt een ervaren Google Ads Specialist die ook graag in andere advertentieplatformen duikt om ons team te versterken. Ben jij zo iemand? Solliciteer meteen.

Een job waarin je uitgedaagd wordt met enorm veel variatie?

Uitdagende projecten, een inspirerende werkomgeving en een hecht team waar jouw groei en succes centraal staan. Wil je een blik achter de schermen? Download de brochure!

Solliciteer nu supersnel

Geef je carrière een boost bij Kingsberry

Wie zoeken wij?

Let it loose bij Kingsberry

Kingsberry is een bruisend marketingbureau gevestigd in Zandhoven, op slechts 20 minuten van Antwerpen. Als Google Adwords expert kom je terecht in een superleuk team waarin je de ruimte krijgt om je creativiteit en talenten te ontplooien.

  • Je zet badass Adwords-campagnes op. Van Search tot Video, jij weet welke knoppen je moet indrukken voor resultaten.

  • Meester in het analyseren en optimaliseren van campagnes op basis van CPA en ROI. Je maakt magische optimalisaties waar de concurrentie van rilt.

  • Maandelijkse rapportages tonen niet alleen je prestaties, maar ook je inzichten en plannen. Je hebt de touwtjes stevig in handen.

  • Het belangrijkste: je doet wat je leuk vindt! Online marketing is jouw passie en het behalen van resultaten en tevreden klanten geven je een kick. Google Ads is je levensstijl.

Checklist

Ben jij wie we zoeken?

Pick me, pick me!

Word je geselecteerd, krijg je een fulltime contract van onbepaalde duur. Én: