Voetchirurgie.info – Gebruiksvriendelijke website om meer online afspraken te bekomen

Dokter Jeroen De Wachter is orthopedisch chirurg verbonden aan het Orthopedisch Centrum van het AZ in Turnhout. Dokter De Wachter heeft jarenlange ervaring in voetchirurgie en de behandeling van sportletsels van de enkel.

Wat willen ze?

Dokter Jeroen De Wachter wilde een website laten ontwikkelen om patiënten en betrokkenen optimaal te informeren over aandoeningen aan de voet. De informatie op de website moet laagdrempelig zijn en mensen de kans geven om een eerste stap te zetten in de aanpak van hun voetprobleem.

Onze aanpak

Kingsberry ontwikkelde een vlot navigeerbare, uitgebreide website waarin mensen op een zeer laagdrempelige manier op zoek kunnen gaan naar de eerste antwoorden omtrent voetproblemen. Een handige tool waarbij mensen de pijnlijke plaats aan de voet kunnen aanklikken vormt de kern van deze website. De website werd geoptimaliseerd voor vindbaarheid (seo). Een blog-pagina houdt de bezoekers up to date over recente ontwikkelingen in het vakgebied. Resultaat? De website beantwoordt aan de behoefte naar informatie: sinds de lancering stijgt het aantal bezoekers gestaag. Per maand krijgt de website zo’n 2.200 unieke bezoekers.

Wil jij ook een nieuwe website?