WEBSITES

Uw etalage in de digitale winkelstraat

Uw website bovenaan

Door gebruik te maken van SEO (Search Engine Optimization) zorgt Kingsberry er voor dat uw website er bovenuit steekt tussen miljoenen andere sites.

Makkelijk vindbaar

Zoekmachine optimalisatie betekent dat we ervoor zorgen dat uw website hoog scoort in de zoekresultaten en uw website dus makkelijker te vinden is in een zoekmachine.

Verbeteringen

Dit doen we door de juiste inhoud te plaatsen, technische verbeteringen en inkomende links op te bouwen. Maar wist je dat Google een video helemaal bovenaan zet in de resultaten?

Design

Onze website designers werken een knap design uit, in lijn met uw huisstijl en uitstraling. Is er nog geen huisstijl? Dan werken we die voor u uit. Foto’s op uw website maken het geheel een stuk levendiger en aantrekkelijker. Op voorwaarde dat ze van goede kwaliteit zijn en professioneel ogen. Dus als u nood heeft aan mooie, kwalitatieve foto’s kunnen wij dit voor u regelen.

Development

Nadat we de gepaste lay-out voor uw onderneming en doelgroep hebben vastgelegd, gieten we alles in een mooie, efficiënte, professionele en vlot navigeerbare website. We gebruiken een laagdrempelig Content Management System (CMS). Op die manier kan u de website zelf snel en eenvoudig aanpassen en bespaart u heel wat tijd en kosten. Onze websites worden gemaakt in WordPress of Drupal.

Copywriting

Om gevonden te worden via Google heb je een vlotte én slimme pen nodig. In heldere teksten de juiste trefwoorden gebruiken, is cruciaal. Mensen gebruiken kernwoorden tijdens hun zoektocht via Google. Door net die woorden en woordgroepen te gebruiken geraakt u hoger in de Google ranking. De copywriters van Kingsberry strijden met de pen voor uw professionele bedrijfswebsite.

Ja, ik wil mijn bedrijf laten groeien dankzij Kingsberry!