Heb je een nieuwe website nodig?

Hét online uitstalraam van je merk

Zonder website kom je met je onderneming tegenwoordig niet al te ver. Maar ook een verouderde website kan je merk schaden. Jouw website is vaak het eerste contactpunt tussen jouw bedrijf en potentiële klanten. Het is van uiterst belang dat je daar reeds de kwaliteit en waarden van jouw service uitstraalt. Met een nieuwe website zal je er in slagen om online nieuwe klanten binnen te halen.

Ben je op zoek naar een website die bezoekers omzet in klanten? Wil je dat je website volledig klaar is voor een digitale groeispurt? Contacteer ons vandaag nog en schiet binnenkort jouw concurrentie voorbij.

 

Jouw website bovenaan

Door gebruik te maken van SEO (Search Engine Optimization) zorgt Kingsberry er voor dat uw website er bovenuit steekt tussen miljoenen andere sites.

 

Makkelijk vindbaar

Zoekmachine optimalisatie betekent dat we ervoor zorgen dat uw website hoog scoort in de zoekresultaten en uw website dus makkelijker te vinden is in een zoekmachine.

 

Verbetering van je content

Dit doen we door de juiste inhoud te plaatsen, technische verbeteringen en inkomende links op te bouwen. Maar wist je dat Google een video helemaal bovenaan zet in de resultaten?

 

24/7 JE MERK PROMOTEN

Een website hebben is één zaak, maar een goede website maakt het verschil. Kingsberry maakt gebruiksvriendelijke websites gericht op resultaat. Per slot van rekening wil je klanten uit je website halen. Een sterke branding, wervende teksten die passen bij jouw merkwaardes en gemakkelijk in gebruik: dit zijn de pijlers voor een goede website waar we ons steeds aan zullen houden. 
 

Hoe Kingsberry jouw bedrijf kan begeleiden?

Functioneel design

Onze website designers werken een knap design uit, in lijn met uw huisstijl en uitstraling. Is er nog geen huisstijl? Dan werken we die voor je uit. Maar het houdt niet op bij een mooie etalage. We werken een functionele layout uit, waar bezoekers intuïtief hun weg vinden. Het resultaat? Meer websitebezoekers én meer conversies!

User experience

De layout is klaar. Nu zorgen we voor een geoliede gebruikerservaring zonder haperingen. Onze webdesigners bouwen met WordPress, Drupal of Joomla een mooie, efficiënte, professionele en vlot navigeerbare website. We gebruiken hierbij een laagdrempelig Content Management System (CMS). Op die manier kan je de website zelf snel en eenvoudig aanpassen en bespaar je heel wat tijd en kosten.

Copywriting

Om gevonden te worden via Google heb je een vlotte én slimme pen nodig. In heldere teksten de juiste trefwoorden gebruiken, is cruciaal. Mensen gebruiken kernwoorden tijdens hun zoektocht via Google. Door net die woorden en woordgroepen te gebruiken geraak je hoger in de Google ranking. De copywriters van Kingsberry strijden met de pen voor jouw professionele bedrijfswebsite.

Een nieuwe website,
hoe begin ik daaraan?