Websites

Uw etalage in de digitale winkelstraat

Het belang van een sterke website

Kingsberry creëert actiegerichte websites met een gebruiksvriendelijk en knap design. We zorgen dat uw site gevonden wordt zodat de bezoeker daarna in één oogopslag een idee krijgt over uw onderneming. Ze komen snel te weten wie u bent en wat u doet. De site houdt de aandacht van de bezoekers vast en stimuleert hen om tot actie over te gaan. Uw website wordt uw topverkoper. Zowel voor B2C als voor B2B.

Een sterke website lijkt hoogst evident voor een websitebezoeker. Hij of zij vindt snel wat hij nodig heeft zonder hindernissen en ergernis. Maar dat is natuurlijk helemaal geen toeval.

Hoe pakt Kingsberry het aan?

U hebt wel een website, maar die is verouderd of bereikt weinig bezoekers? Het eerste wat wij doen is de site grondig analyseren.

Een ingewikkelde structuur, een flets design, trage laadtijd… de websitebezoeker klikt genadeloos weg.

Analyse

Ook subtielere zaken zijn van groot belang: gebruik van de juiste trefwoorden, de soepelheid om bekeken te worden op andere schermen, de gebruiksvriendelijkheid om de site levendig te houden.

Kingsberry optimaliseert uw bestaande website maar vaak…is een gloednieuwe, professionele, actiegerichte site de beste oplossing.

Meer info over onze unieke creaties,
topdesign en succesvolle websites.

Design

Onze website designers werken een knap design uit, in lijn met uw huisstijl en uitstraling. Is er nog geen huisstijl? Dan werken we die voor u uit.

Foto’s op uw website maken het geheel een stuk levendiger en aantrekkelijker. Op voorwaarde dat ze van goede kwaliteit zijn en professioneel ogen. Dus als u nood heeft aan mooie, kwalitatieve foto’s kunnen wij dit voor u regelen.

Development

Nadat we de gepaste lay-out voor uw onderneming en doelgroep hebben vastgelegd, gieten we alles in een mooie, efficiënte, professionele en vlot navigeerbare website. We gebruiken een laagdrempelig Content Management System (CMS). Op die manier kan u de website zelf snel en eenvoudig aanpassen en bespaart u heel wat tijd en kosten. Onze websites worden gemaakt in WordPress of Drupal.

Copywriting

Om gevonden te worden via Google heb je een vlotte én slimme pen nodig. In heldere teksten de juiste trefwoorden gebruiken, is cruciaal. Mensen gebruiken kernwoorden tijdens hun zoektocht via Google.

Door net die woorden en woordgroepen te gebruiken geraakt u hoger in de Google ranking. De copywriters van Kingsberry strijden met de pen voor uw professionele bedrijfswebsite.

Responsiveness

Uw potentiële klanten bekijken een website niet enkel van achter een computerscherm. Meer dan 20% van de mensen bezoekt een website via een mobiel apparaat. Als dat niet vlot gaat, verlaat 84% van de bezoekers de website en komen ze niet meer terug.

Daarom maken we uw website ‘responsive’. Dat wil zeggen dat uw site zich aanpast aan de schermgrootte van het apparaat dat men gebruikt. Zo kan men uw website bekijken via computer, tablet en smartphone zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst en verschillende functies.

SEO Optimalisatie zoekmachines

Veel resultaten

Let u wel eens op het aantal resultaten dat u krijgt na het invoeren van een zoekwoord in Google?
Het zijn er heel wat.

Uw website bovenaan

Door gebruik te maken van SEO (Search Engine Optimization) zorgt Kingsberry er voor dat uw website er bovenuit steekt tussen miljoenen andere sites.

Makkelijk vindbaar

Zoekmachine optimalisatie betekent dat we ervoor zorgen dat uw website hoog scoort in de zoekresultaten en uw website dus makkelijker te vinden is in een zoekmachine.

Verbeteringen

Dit doen we door de juiste inhoud te plaatsen, technische verbeteringen en inkomende links op te bouwen. Maar wist je dat Google een video helemaal bovenaan zet in de resultaten? 

Linkbuilding

Een heldere structuur, trefzekere teksten en titels, inhoud die je eenvoudig kan aanpassen en updaten, het zijn allemaal zaken die de ranking van uw website sterk bevorderen.

Maar sommige zaken spelen zich buiten uw website af. Een hoge plaats in de Google volgorde, bereikt u ook via linkbuilding: het plaatsen van degelijke backlinks naar de website. Hoe meer inkomende links u verzamelt, hoe beter u scoort op Google. Het is dus belangrijk dat u via uw partners en leveranciers kan doorklikken naar uw website.

Referenties websites

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht