Stage bij Kingsberry

Een vliegende start voor je carrière 🚀
Jaarlijks hebben we bij Kingsberry 2 plekjes vrij voor enthousiaste & gedreven stagiairs die hun digital marketing kennis willen omzetten naar praktijkgerichte ervaring.

Bij ons geen saaie onbenullige taken, maar meteen actief aan de slag met échte klanten en échte campagnes. We onderzoeken samen waar jouw interesses en sterktes liggen en helpen je deze te ontplooien. Kingsberry zorgt voor een vliegende start van jouw digital marketing carrière.

Klaar voor een stevige uitdaging?

Word jij helemaal wild van digitale marketing strategieën bedenken, advertentiebeheer, analyseren en optimaliseren van campagnes,..? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kingsberry is een digital marketing agency met een variatie aan klanten in de B2B en B2C sector. Van internationaal actieve bedrijven tot sterke lokale KMO’s. We helpen ze allemaal (digitaal) groeien. Jouw stage wordt dus ongetwijfeld een gevarieerd en leerrijk avontuur.

Je eerste marketing job

Bij Kingsberry worden we dolenthousiast van stagairs die van aanpakken weten en zorgen voor een frisse wind in het bedrijf. Daarom biedt een stage bij Kingsberry heel wat mogelijkheden voor je eerste vaste werkervaring.

Ook onze laatste 2 stagairs vonden hun periode bij Kingsberry zo geweldig (en wij hen!) dat ze zijn blijven plakken en nog steeds onderdeel zijn van ons vast BERRIES team. 🫐

Benieuwd naar de stage-ervaringen van Yorne?

Enthousiast? Get in touch!

Upload hier je CV in pdf*